Woning 29 – Type M2019-07-03T14:06:15+00:00

Bouwnummer 29

Type M

Dit appartement met een oppervlakte van circa 86 m2 bevindt zich op de derde etage aan de Kennemerhof-zijde.

Via de gang bereikt u de twee slaapkamers, de badkamer, het toilet en de bergruimte met wasmachine- en drogeraansluiting. De living met open keuken is over de breedte van het appartement gesitueerd en via de openslaande deuren bereikt u het terras met schitterend uitzicht.

€ 292.500 v.o.n.
86 m2
3 kamers
Derde etage
Terras
Meer informatie

Parkeren

U kunt uw auto binnen enkele honderden meters van Het Woontheater parkeren.

Een parkeervergunning kost slechts een paar tientjes per jaar en de aanvraag is zo geregeld via de gemeentewebsite van Beverwijk. Er is momenteel geen wachtlijst voor het centrum.

Bekijk de film

 

 • Parkeren Kennemerhof (lopen 1 min.)

 • Parkeren Markt (lopen 2 min.)

 • Parkeren Meerplein (lopen 5 min.)

Centraal wonen

Door de centrale ligging in het centrum van Beverwijk, heeft u toegang tot alle ‘stadse’ voorzieningen. De markt, het vernieuwde stationsplein, de bioscoop, de gezellige Breestraat en alle heerlijke restaurants bevinden zich op loopafstand van uw nieuwe woning.

Heeft u behoefte aan groen? Dan kunt u lekker wandelen in park Westerhout of park Scheybeeck en bent u binnen no time in Wijk aan Zee en het duingebied dat zich uitstrekt langs de kust tot aan Bergen. Gegarandeerd lekker uitwaaien!

En vanwege de uitstekende bus- en treinverbindingen en het uitgebreide omliggende wegennetwerk (A9) bevinden steden als Alkmaar, Haarlem en Amsterdam zich binnen handbereik.

Energiezuinige appartementen

U let waarschijnlijk op het brandstofgebruik als u een nieuwe auto zoekt. En op het energieverbruik van uw nieuwe koelkast. Waarom zou u dat niet doen nu u een woning wilt kopen? Auto’s zijn de laatste 20 jaar veel zuiniger geworden. Computers veel sneller. Maar ook de bouwwereld heeft niet bepaald stilgezeten. De appartementen van Het Woontheater zijn daarmee al gauw 30% zuiniger dan woningen die pakweg 25 jaar geleden zijn gebouwd en worden bovendien gasloos (d.m.v. een individuele lucht/warmtepomp i.c.m. zonnepanelen) opgeleverd. Zo heeft uw appartement straks standaard energielabel A (tot voor kort spraken we ook over A+ en A++, nu is dit een A-label).

Overige installatie’s

 • Gasloos d.m.v. individuele lucht/warmtepomp i.c.m. zonnepanelen

 • Vloerverwarming
 • Ventilatie d.m.v. een mv-box (natuurlijke ventilatie)
 • Energielabel A
 • Frans balkon of individueel balkon/buitenruimte
 • HR++ isolatieglas
 • Aansluitpunt telefoon/internet
 • Intercominstallatie
 • Elektra aansluitpunten conform NEN-1010
 • Individuele nutsaansluiting

Badkamer en sanitair

Er valt wat te kiezen als u uw badkamer en toilet gaat inrichten. In de aankoopprijs van de appartementen is een stelpost opgenomen voor het sanitair.

In de basis krijgt u een badkamer met een luxe uitstraling en voorzien van Grohe douche- en kraanelementen en Sphinx sanitair.

Wilt u het anders? Bespreek dan uw wensen met de aannemer. Er is veel mogelijk als het gaat om het realiseren van uw droombadkamer!

Heerlijk kokkerellen

Wat geldt voor de badkamer, geldt uiteraard ook voor uw keuken. Ook hier hebben wij een stelpost voor opgenomen in de aankoopprijs. Uiteraard wordt uw nieuwe keuken voorzien van een koel/vriescombinatie, inductieplaat en oven.

Heeft u aanvullende wensen ten aanzien van apparatuur, afwerking, kleur en materiaal? Bespreek dit dan gerust met de aannemer.

Badkamer en sanitair

Er valt wat te kiezen als u uw badkamer en toilet gaat inrichten. In de aankoopprijs van de appartementen is een stelpost opgenomen voor het sanitair.

In de basis krijgt u een badkamer met een luxe uitstraling en voorzien van Grohe douche- en kraanelementen en Sphinx sanitair.

Wilt u het anders? Bespreek dan uw wensen met de aannemer. Er is veel mogelijk als het gaat om het realiseren van uw droombadkamer!

Ja, ik heb interesse

Bent u geïnteresseerd?
Schrijf u dan nu in en geef uw voorkeur aan in het formulier

Naar inschrijfformulier

Contact

Wilt u meer weten over Het Woontheater en direct antwoord? Neem dan contact op met Teer Makelaars

Breestraat 95
1941 EG Beverwijk

T: 0251 – 229 225
Of stuur een e-mail via het onderstaande formulier

Dinsdag 22 september – Open Huis

Dinsdag 22 september organiseren wij van 15.30 uur tot 16.30 uur een open huis. De laatste 5 appartementen (Woning 01, Woning 11, Woning 21, Woning 30, Woning 32) kunnen deze middag worden bekeken. i.v.m Corona vragen we je vriendelijke om het inschrijf formulier in te vullen óf te bellen naar ons kantoor op: 0251 – 229 225.

Na de aanmelding zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Alvast bedankt voor de aanmelding en tot dinsdag 22e!

Maak hier uw keuze

Vul uw gegevens in en selecteer het bouwnummer van uw keuze.

This website uses cookies and third party services. Settings Ok