Loading...
Wonen in een rijk uitgerust appartement2019-03-29T14:09:36+00:00

De appartementen van Het Woontheater worden standaard rijk uitgerust opgeleverd.

U kunt direct beginnen met behangen of stucadoren, want de wanden zijn behangklaar opgeleverd. De vloeren zijn ook gereedgemaakt, zodat u direct uw vloer naar keuze kunt (laten) leggen. Alle plafonds zijn door middel van spackspuitwerk wit gespoten en alle benodigde verlichting aansluitpunten zijn opgenomen. U hoeft alleen nog zelf armaturen aan te brengen en voor de verdere inrichting te zorgen.

Loading...

Uw nieuwe keuken

Wat dacht u van een keuken die bij oplevering al is voorzien van een koel-vriescombinatie, een geïntegreerde vaatwasser, een inductiekookplaat, een afzuigkap inclusief verlichting, een combi-oven, boven- en onderkasten en spoelbak met kraan? Dat is nog eens wat u noemt ‘compleet’. Ziet u zichzelf al lekker kokerellen?

Badkamer en overig sanitair

Uw badkamer en toilet worden geheel gebruiksklaar opgeleverd. De wanden zijn betegeld tot aan het plafond in wildverband. Uw badkamervloer wordt voorzien van antraciet tegelwerk (40×40 cm), bij de douche onder afschot met de douchegoot.

U behoudt een ruimtelijk gevoel in uw badkamer, want de douche wordt voorzien van een glazen douchewand. Douchen wordt een feestje met de comfortset van het type Grohterm 1000 Cosmopolitan. De wastafel is een combinatie van de Sphinx 345 wastafel met Designsifon en een Grohe Concetto wastafelkraan in chromen uitvoering.

Het toilet is een Plieger Zano hangtoilet (makkelijk schoonmaken!) met zitting en een GEBERIT Duofix inbouwspoelbak met Sigma 20 drukknop (wit).

De hoofdentree

De toegangsdeur van de hoofdingang, aan de Zeestraat gelegen, wordt bediend met een toegangscontrole door middel van een videofooninstallatie. Hier vindt u ook alle bellen en postkasten van de appartementen.

Algemene ruimten

De algemene ruimten worden voorzien van wand-, vloer- en plafondafwerking en verlichting. Alle individuele bergingen zijn voorzien van verlichting en een wandcontactdoos.

Ook zijn een lift, een trappenhuis en een vluchttrappenhuis aanwezig. Aan de achterzijde van Het Woontheater, in openbaar gebied (op eigen terrein), bevindt zich een aantal individuele bergingen. Hier is ook een gemeenschappelijke buitenruimte. De overige bergingen zijn inpandig.

Overige (installatie) zaken

  • Gasloos d.m.v. individuele lucht/warmtepomp i.c.m. zonnepanelen

  • Vloerverwarming
  • Ventilatie d.m.v. een mv-box (natuurlijke ventilatie)
  • Energielabel A
  • Frans balkon of individueel balkon/buitenruimte
  • HR++ isolatieglas
  • Aansluitpunt telefoon/internet
  • Intercominstallatie
  • Elektra aansluitpunten conform NEN-1010
  • Individuele nutsaansluiting

Het Woontheater

Het Woontheater bestaat uit 36 rijk uitgeruste koopappartementen met verkoopprijzen van € 247.500 tot € 467.500 v.o.n.
De appartementen zijn verdeeld over vier woonlagen: begane grond en drie etages.

Bekijk alle bouwnummers
This website uses cookies and third party services. Settings Ok