Loading...
Waarom kiezen voor Het Woontheater2020-05-06T12:32:26+00:00

We hebben een aantal redenen om voor Het Woontheater te kiezen voor u op een rijtje gezet. Handig, dachten wij. U koopt immers niet elke dag een appartement en bij het nemen van een dergelijke belangrijke beslissing is goede informatie onmisbaar.

  • 3/4 kamerappartementen

  • Lage servicekosten

  • Ieder appartement beschikt over een individuele warmtepomp

  • Zonnepanelen ten behoeve van stroomvoorziening algemene ruimten

  • Vloerverwarming

  • Oplevering inclusief badkamer en keuken

  • Terras, Frans balkon of buitenruimte

  • Eigen berging

  • Lift aanwezig

Zorgeloos wonen

Uw appartement is een woning zonder zorgen waar u geen omkijken naar heeft. Alles is nieuw, alles doet het. Op bijna alles zit garantie en onderhoudskosten heeft u de eerste jaren vrijwel niet. Van een oud huis kunt u slaaf zijn omdat er altijd wel wat te doen is, van een nieuwe woning bent u altijd de baas. Ja, van een appartement in Het Woontheater kunt u eigenlijk maar drie dingen doen. Genieten, genieten en genieten.

Het Woontheater is stiller

Voor veel mensen is hun huis een plek om tot rust te komen. Even weg uit de drukte en hectiek van alledag. In een appartement van Het Woontheater kunt u dat volop doen. Hier kunt u heerlijk genieten van het leven zonder dat u last heeft van uw buurman die weer piano speelt. Of probeert te spelen. Dankzij de modernste isolatie kunt u in uw appartement iets horen wat in een druk land als Nederland zeer weldadig kan zijn. De stilte.

Energiezuinige appartementen

U let waarschijnlijk op het brandstofgebruik als u een nieuwe auto zoekt. En op het energieverbruik van uw nieuwe koelkast. Waarom zou u dat niet doen nu u een woning wilt kopen? Auto’s zijn de laatste 20 jaar veel zuiniger geworden. Computers veel sneller. Maar ook de bouwwereld heeft niet bepaald stilgezeten. De appartementen van Het Woontheater zijn daarmee al gauw 30% zuiniger dan woningen die pakweg 25 jaar geleden zijn gebouwd en worden bovendien gasloos (d.m.v. een individuele lucht/warmtepomp i.c.m. zonnepanelen) opgeleverd. Zo heeft uw appartement straks standaard energielabel A (tot voor kort spraken we ook over A+ en A++, nu is dit een A-label).

Het Woontheater is duurzamer

Wij gebruiken duurzame, milieuvriendelijke materialen en technieken. Duurzaam geproduceerd hardhout, bijvoorbeeld. En omdat onze woningen ook veel energiezuiniger zijn, komen ze in aanmerking voor het predicaat ‘groen’. Als een beter milieu bij uzelf begint, begint het ook bij uw woning.

Veiliger wonen

Onze woningen zijn standaard uitgerust met een professioneel rookalarm. En met het modernste, inbraakwerend hang- en sluitwerk. U geniet van een veilige omgeving en houdt ongewenste bezoekers buiten.

Aangenaam wonen in Het Woontheater

‘Oude huizen zijn sfeervolle huizen’ hoort u weleens. Maar er bestaat ook een variant op die uitspraak. ‘Oude huizen zijn koude huizen.’ In de winter zijn ze niet warm te krijgen en in de zomer juist niet koel. Het Woontheater daarentegen kenmerkt zich door een aangename temperatuur, ongeacht de tijd van het jaar. De appartementen zijn voorzien van extra isolerend glas. Daken, muren en gevels zijn veel beter geïsoleerd dan die van oudbouwhuizen en u krijgt de beschikking over vloerverwarming.

Persoonlijker

Een oud huis wordt nooit helemaal van u. Of in elk geval, het duurt jaren voor u dat bereikt. U blijft breken en verbouwen om het precies op maat en smaak te krijgen. Al zou het natuurlijk kunnen dat die knalrode badkamertegels met hun felblauwe bloemen rond 2035 weer helemaal in de mode zijn. Bij de keuze voor Het Woontheater heeft u veel meer vrijheid in het persoonlijk maken van uw nieuwe woonomgeving.

Het Woontheater

Het Woontheater bestaat uit 36 rijk uitgeruste koopappartementen met verkoopprijzen van € 247.500 tot € 467.500 v.o.n.
De appartementen zijn verdeeld over vier woonlagen: begane grond en drie etages.

Bekijk alle bouwnummers
This website uses cookies and third party services. Settings Ok