Terugblik Verkoopmanifestatie

Op zaterdag 2 februari 2019 organiseerde Teer Makelaars de verkoopmanifestatie ter gelegenheid van Het Woontheater in het kantoor te Beverwijk.

De eerste geïnteresseerden stonden al om 10.45 op de stoep om meer te weten te komen over dit project. Tijdens de manifestatie lichtten de makelaars van Teer het project toe en vertelden de gegadigden alles over het project. Tevens kon men zich hier inschrijven voor een woning van het project. Klokslag 11.00 werd de website gelanceerd. Zo kan iedereen nog eens in alle rust de woningen bekijken en de overweging maken.

De manifestatie duurde tot 14.00 en was een groot succes, met vele positieve reacties! Bekijk de foto’s van de manifestatie en download gerust de brochure of schrijf u direct in voor een woning. Dit kan nog tot maandag 11 februari as. 12.00.

2019-03-26T20:47:04+00:00
This website uses cookies and third party services. Settings Ok